Kattungar födda 18 juli 2012

 

Det har varit en härlig vecka, kattungarna har vuxit ordentligt och blivit stadigare och tuffare. Från att ha busat omkring på golvet har de nu börjat klättra, hoppa upp och ner och slänga sig vilt mellan möblerna, som små apor. Hela huset är nu fullt med mjuka dynor, kuddar, madrasser, mjuka korgar m.m. allt jag äger och har som ska vara skydd på golvet när kattungarna klättrar upp högt på bord och stolar m.m. för att sedan antingen trilla ner eller helt enkelt hoppa ner. Det är väldigt högt när man är en liten kattunge, men de landar mjukt och sedan hoppar de vidare och busar.

 

De har börjat springa race i hela huset, fram och tillbaka :-) ibland är det kattungarna som springer och jagar varandra, ibland springer de och jagar Thyme och April. Det är så underbart att se, alla verkar ha jättekul tillsammans. Något som jag har väntat på är kattungarnas sällskap i soffan och sängen, nu äntligen kommer de och gosar gärna i soffan och somnar bredvid mig eller i knät - supermys!

 

När jag går och lägger mig så kommer kattungarna springande och hoppar i sängen en stund (precis som alla barn) så älskar de att hoppa och leka i sängen. Än har de inte börjat sova med mig i sängen, men varje morgon blir jag väckt av hela kattflocken, alla kommer och hoppar upp i sängen, står och går på mig, stryker sig och "pratar" jamande att det är dags att gå upp för att de längtar efter frukost :-) Det är underbart med katter!

.

Mainehappys´s Rookie Blue - 7 veckor

 

Mainehappys

Andy McNally

 

Hona

Svartsköldpaddstigré

 

7 veckor

 

 

 

 

 

Mainehappys

Traci Nasch

 

Hona

Svartsköldpaddsilvertabby

 

7 veckor

 

 

 

 

 

2012-09-05