Kattungar födda 18 juli 2012

 

Denna vecka har varit fokus på att få kattungarna att äta fast föda, med mycket tålamod och "is i magen" har nu både Nally och Traci börjat smaka på fast föda. Nally startade med att smaka på torrfodret, hon tyckte det var mumsigt att knapra på. Traci fick plöstligt en aha-upplevelse och äter numer kokt fisk med god aptit. Båda kattungarna använder sandlådorna, vilket är jätteskönt och lättande för mitt oroande hjärta att de både äter fast föda och använder lådorna.

 

Harry och Thyme har varit mycket inne hos kattungarna, jag tror att det är all mumsig mat som först lockat dit dem. Men nu älskar Thyme att vara tillsammans med sina småsyrror. Thyme är umgås gärna mycket med dem, han leker, myser och håller koll på tjejerna. De kan inte få en bättre storebror som är så snäll, lugn och övervakande.

 

Kattungarna är lite mer stadiga på benen och definitivt mycket busigare, nu klättrar de mer överallt! Sängen är ett populärt ställe att klättra upp på och hoppa ner. Jag har lagt massa mjuka dynor runt om, ställt dit saker och möbler som de kan klättra ner på.

 

Denna gång var Nally svårast att fotografera, hon hade liksom inte ro i kroppen att sitta still. Traci var däremot som en liten proffsig fotomodell. Hon satt gärna still, lutade på huvudet, ändrade positioner och såg bara söt ut.

Mainehappys´s Rookie Blue - 5 veckor

 

 

 

 

Andy McNally

Hona 

 

"Nally" 

5 veckor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Traci Nash Hona

 

"Traci"

5 veckor

      

 

 

 

 

2012-08-22